Klar oxsvanssoppa är världens svåraste maträtt, enligt kocken Erik Lallerstedt.
Något jag själv har stora problem med är något mycket vanligare – hederlig pannkaka. Jag kan inte för mitt liv komma ihåg proportionerna. Härmed skriver jag upp dem. Också för din skull.
Ett ägg per deciliter mjölk och hälften så många decilitrar mjöl som mjölk.
Eller är det ett ägg per deciliter mjöl och hälften så många decilitrar mjölk som mjöl?
Äh, jag är ledsen. Det gick inte den här gången heller.
2 kommentarer
Comments feed for this article
september 15, 2012 den 9:17 f m
Live cooking världens svåraste fucking maträtt « CARL ANDREAS IS COOKING SOMETHING
[…] att rigga hela skiten och det var förjävla svårt att laga till rätt grej. Jag valde nämligen världens svåraste maträtt. Bara så där. Fucking hell, nu kör […]
oktober 29, 2020 den 7:42 e m
PS
Receptet från hemkunskapen
1 dl vetemjöl vispas slät med
1 dl mjölk. Vispa i
1 ägg. Vispa i
1 dl vatten (eller mjölk)